• Advertisement
Fursten Forest

Suzuki samurai lwb 1600 16v probleem

Accessoires, carrosserie, chassis, overige aanpassingen en al het andere dat niet in de subfora hierboven te vangen is.

Suzuki samurai lwb 1600 16v probleem

Berichtdoor lennart1996 » ma jun 12, 2017 12:13 pm

Wij hebben een probleem met de suzuki samurai
Orgineel is het een 1.3 monopoint injectie
Hier leg nu een 1600 16v monopoint injectie
Motor in
Aangesloten op de orginele samurai kabelboom
En dus ook ecu
Nu is het probleem dat hij koud goed loopt
En bij een echt warme motor na een kwartier rijden
Gaat die haperen bij volgas tussen de 3500 en 4000 toeren dit word erger hoe warmer de motor word
Licht dit misschien aan de ecu???
Past op deze kabelboom een vitara ecu
Alvast bedankt
lennart1996
 
Berichten: 12
Geregistreerd: zo dec 06, 2015 9:59 pm
Woonplaats: s.gravendeel

Re: Suzuki samurai lwb 1600 16v probleem

Berichtdoor suki60 » ma jun 12, 2017 3:52 pm

Er is een verschil tussen een 1600 8v monopoint injectie en een 1600 16 Klepper multipoint injectie.Dus ik denk dat de orginele 1300 monopoint Kabelboom en ecm beter gaat lopen op een 1600 8v vitara motor.Alle dat denk ik er over,er zullen hier wel mensen zijn die daar meer van af weten.
suki60
 
Berichten: 383
Geregistreerd: di sep 30, 2008 3:39 pm

Re: Suzuki samurai lwb 1600 16v probleem

Berichtdoor lennart1996 » ma jun 12, 2017 9:56 pm

De 1600 16v die wij erin hebben liggen is ook
Orgineel een monopoint injectie orgineel
Dus de injector is orgineel van een 1600
Alleen de ecu van de 1300 8v met kabelboom
lennart1996
 
Berichten: 12
Geregistreerd: zo dec 06, 2015 9:59 pm
Woonplaats: s.gravendeel

Re: Suzuki samurai lwb 1600 16v probleem

Berichtdoor martijn69 » vr jun 16, 2017 5:47 pm

Lijkt mij dat de ecu van een 1.3 i niet de girde hoeveelheid benz inspuit en mischien ook op verkeerde momenten als de motor heet wordt veranderd ook het gebruik en zowiezo op hogere toeren wil ie meer ljjkt me een idee om de kabelboom en de ecu van een 1.6 16v te nemen.zeker weten datie werkt dan mvg martijn ps ik heb dezelfde motor in 2009 erin gezet en die loopt nog steeds als een zonnetje
Avatar gebruiker
martijn69
 
Berichten: 237
Geregistreerd: di apr 13, 2010 6:04 pm


Keer terug naar • OVERIGE

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.